DTM


Brže uz manje buke s ECO DTM stabilizatorom motornog ulja.

Čujete li taj zvuk? Ako ste blizu motora koji koristi ECO DTM ili Stabiflex, vjerojatno ne čujete – zato što su ECO DTM i Stabiflex dizajnirani posebno za poboljšanje kvalitete podmazivanja Vašeg motornog ulja, smanjenje bučnog motora sa standardni mjenjačem i eliminaciju 50 % promjena ulja.

ECO DTM je jedini univerzalni stabilizator ulja u svojoj kategoriji koji dramatično poboljšava adhezivne i kohezivne kvalitete osnovnog motornog ulja. On ne stvara naslage i jamči savršeno, stalno i trajno podmazivanje svih mehaničkih dijelova Vašeg vozila.

Već 45 godina vlasnici i korisnici industrijskih vozila i teških strojeva biraju ECO Stabiflex Oil Stabilizer (stabilizator ulja) za trajno, stalno, kontinuirano i savršeno podmazivanje pokretnih dijelova cijele godine – zajamčeno.Motorno ulje ima plamište – točku u kojoj se pomiješani sastojci ulja počinju razgrađivati .To je obično na oko 135
 
°C  i kad motorno ulje dostigne plamište, promjena ulja nije potrebna.

ECO DTM se vezuje na i premazuje svaku molekulu Vašeg motornog ulja, podižući plamište na 260 °C.
Rezultati korištenja
ECO DTM su:
smanjena potrošnja goriva
• povećanje snage motora do 10%
• duži vijek trajanja dijelova motora
smanjenje toksičnih emisija do 25%

Ali koristi od ECO DTM nemaju samo standardni mjenjači. Proizvod prijateljski za okoliš namijenjen je za korištenje u svim motorima na benzin, dizel i propan, LLD, automatske mjenjače i diferencijale.
Zaviše informacija skinite naše brošure:

ECO DTM